adidas kvartovski kros / Vrijeme je da Ribnjaku pružimo kros kakav zaslužuje!

Image

Subotu rezervirajte za novo izdanje adidasovog kvartovskog krosa, koji će se održati 31.8.2013. u najljepšem zagrebačkom parku Ribnjaku na kojem će Matea Matošević, naša državna prvakinja na srednje i duge pruge predstaviti iz nove jesenske kolekcije najtraženije tenisice za trčanje u 2013. adidas Energy BOOST ™ u ljubičastoj boji.

29.8.2013.
16:40
VOYO logo

Adidas je pokrenuo originalni format utrka pod nazivom adidas kvartovski kros kako bi popularizirao trčanje u Hrvatskoj i kako bi sportskim druženjem oživio parkove i ulice grada Zagreba.  Cilj je okupiti trkače svih dobi i razina spremnosti, koji se natječu za kvart iz kojega dolaze te ostvarenim rezultatima sakupljaju bodove za "ekipu" svojeg kvarta. Po završetku svih 5 kroseva, najuspješnija "ekipa", ali i svaki trkač koji nastupi na svim utrkama, osvajaju nagrade. Više o adidas krosu i utrci na Ribnjaku možete pronaći na: https://adidastrcanje.hr/

Natjecateljima će se na ovoj prekrasnoj i omiljenoj lokaciji trkača iz zagrebačkog centra, pridružiti i naša državna prvakinja na srednje i duge pruge Matea Matošević u svojim novim adidas Energy BOOST™ ljubičastim tenisicama, koje plijene pažnju svojim vrhunskim performansama i dizajnom.  

BOOST™ tenisice za trčanje unijele su revoluciju u svijet trčanja jer koriste revolucionarnu tehnologiju proizvodnje uložaka za tenisice, koja pruža najveći povrat energije pri trčanju i prilagođava se gotovo svim uvjetima trčanja, poput neravnog terena i dugih dionica. Ključ BOOST™ inovacije su tisuće malih kapsula energije, smještene u posebnim ulošcima obuće. Njihova jedinstvena struktura stanica omogućuje im spremanje i otpuštanje energije, svakim korakom. BOOST™ tehnologija spaja inače kontradiktorne efekte -  pozitivan učinak mekanog uloška i kvalitetu trčanja.

BOOST™ tehnologija je nagrađena Runner’s World 2013 nagradom za debitanta godine i već je na svom prvom pojavljivanju na maratonu u Tokiju odnijela glavnu nagradu. To je bio samo početak. Plan je da BOOST™ zamijeni uobičajen EVA materijal u svim adidasovim tenisicama za trčanje do 2015. godine.

Uz ljubičaste BOOST™ tenisice (Q34010) koje će nositi Matea, dostupne su i muške žute BOOST™ tenisice za trčanje(G97560).

Posjetite www.adidas.com/Boost za više informacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo