Namaz od inćuna, kapara i senfa

Kapare i inćuni sa senfom? Isprobajtu neobičnu kombinaciju u smjesi s maslacem i uživajte u domaćem namazu na lagano preprženom kruhu.

20.6.2011.
14:40
VOYO logo

Priprema:

Filete inćuna isperite vodom i usitnite, zgnječite 5 žlica maslaca i sve dobro promiješajte. Dodajte kapare usitnjenih, senf, soli po ukusu i papar te izmješajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako smjesa nije dovoljno usitnjena da izgleda kao namaz, slobodno sve naknadno izgnječite. Namaz nanesite na male komadiće kruha koji mogu biti i lagano preprženi pa ukrasite sa sitno nasjeckanom paprikom ili rajčicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo