'RAJ JE U HRVATSKOJ': / Velika zvijezda Manchester Uniteda oduševljena ljepotom naše zemlje

Image

Zvijezda Manchester Uniteda, 26-godišnji Ander Herrera, odmarao se u Hrvatskoj proteklih dana i uživao u ljepoti hrvatskog mora i obale.

29.6.2016.
20:37
VOYO logo

Centralni veznjak Unitedau prošloj je sezoni imao veliko povjerenje bivšeg trenera Louisa Van Gaala. Herrera je za United odigrao 41 susret u svim natjecanjima i postigao 5 golova uz 6 dodavanja za pogodak. Bila je to jako dobra sezona za Španjolca.

I naporna! Ali Herrera je pronašao idealno mjesto za odmor. U Hrvatskoj! Na svom instagram profilu tako je objavio na Instagramu ukupno na kraju 4 fotografije sebe i svojih prijatelja u "uzbudljivoj hrvatskoj avanturi" na hrvatskom moru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nimalo loš vikend s prijateljima'

"Raj je u Hrvatskoj", prokomentirao je Herrera na Instagramu uz fotografiju na kojoj uživaju u čaroliji otoka Šipana pored Dubrovnika, a nakon toga veslajući prema Lokrumu ustvrdio je:

"Nimalo loš vikend s prijateljima. Sad jedva čekam početak ove uzbudljive sezone", napisao je Herrera na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, sezona će uistinu biti uzbudljiva za United i sve njegove navijače. Jose Mourinho povest će klub prema velikom povratku u sam engleski vrh. Manchester u sljedećoj sezoni ima velike ambicije s novim trenerom, a sve u konačnici konačnog povratka među najbolje europske ekipe, tamo gdje su nekad bili. Nekad...

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo