MA JE LI MOGUĆE? / Svi se pitaju tko će preuzeti Dinamo nakon ove sezone, spominje se čak i Bjelica, a on kaže: 'Iznenađenja su uvijek moguća'

Image
Foto: Screenshot

Ante Čačić bit će trener Dinama do kraja sezone

29.4.2022.
14:04
Screenshot
VOYO logo

Nakon najvećeg hrvatskog derbija između Hajduka i Dinama, u kojem su Splićani slavili s 1:0, u aktualnom hrvatskom prvaku su shvatili da je vrijeme za promjene. S klupe je smijenjen Željko Kopić, a kao privremeni trener je imenovan Ante Čačić.

Image
SLUŽBENO JE /

Trener Manchester Uniteda postao izbornik, debitirat će protiv Vatrenih

Image
SLUŽBENO JE /

Trener Manchester Uniteda postao izbornik, debitirat će protiv Vatrenih

Tako se Čačić vratio u Dinamo nakon deset godina, ali bi se tamo trebao zadržati samo još četiri utakmice, koliko ima do kraja sezone u HNL-u. Od tada se nogometna javnost pita, tko će sljedeće sezone voditi Dinamo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda se i najviše spominjao Sergej Jakirović, bivši trener Gorice koji je sa Zrinjskim osigurao naslov prvaka sedam kola prije kraja, ali bilo je tu još puno imena. Od bivših igrača i trenera do novih akvizicija poznatim u hrvatskom nogometu.

Image
Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL

Sergej Jakirović

Sprema li se veliki povratak?

Spominju se tako i povratak Vahida Halilhodžića, dolazak bivšeg trenera Rijeke Matjaža Keka, kao i sadašnjeg, Gorana Tomića, Igora Bišćana i mnogih drugih. No, jedno ime u križaljkama posebno je odjeknulo. Riječ je o Nenadu Bjelici, treneru Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Vaha se ni u Dinamu nije dao zezati, nije se dao zafrkavati niti u Maroku.

Bjelica je u Dinamu proveo dvije godine, od 2018. do 2020., te je pod njegovom palicom Dinamo igrao sjajan nogomet, a pritom su i ostvarivali velike stvari, kako u Europi, tako i u Hrvatskoj. Ipak, njegov odlazak iz Dinama nije bio prijateljski. Zato je pomalo začudio njegov odgovor na pitanje hoće li odbiti eventualnu ponudu aktualnog hrvatskog prvaka:

"Nije trenutak da o tome pričam. Ne reagiram na medijske špekulacije. Ja sam već čuo priče po gradu da sam potpisao predugovor s nekim klubom. Ne znam ni s kojim… Netko tko radi ovoliko koliko ja radim u Osijeku, ne razmišlja o odlasku. Ja ne razmišljam o odlasku u neki drugi klub. To će vrijeme pokazati, ja sam došao u Osijek odraditi posao, najmanje tri godine. Ipak, iznenađenja su uvijek moguća", veli Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo