NAKON BEOGRADSKOG DEBAKLA: / "Ako je problem u meni, problem je riješen"

Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavić

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak priznao je da se ne osjeća ugodno nakon sedmog mjesta na netom završenom Europskom prvenstvu u Beogradu.

26.1.2016.
9:11
PIXSELL, Hrvoje Jelavić
VOYO logo

Treća je ovo kontinentalna smotra zaredom na kojoj je Hrvatska ostala bez medalje. U Beogradu je naša reprezentacija startala debaklom protiv domaćina (6:13), pa nakon tri pobjede protiv nedoraslih suparnika, u četvrtfinalu izgubila od Mađarske (5:8).

Vjera u bolje sutra

"Živ sam, to je najbitnije. Kako se osjećam? Ne ugodno, ne dobro. Kada se ne ostvare sportski rezultati i ciljevi, onda ni osjećaj nije dobar. U Beogradu nismo bili pravi. Završilo je na način kako nismo htjeli da završi. Nekad u životu morate prihvatiti da je netko drugi bio bolji od vas. Predstoji nam vrijeme analiza i vjera u bolje sutra", rekao je Tucak tijekom gostovanja u HRT-ovoj emisiji Stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da njegova momčad nije bila dovoljno dobra za ostvarenje cilja i da je u Beograd otputovala s gomilom problema.

Image
Foto: AFP

Ivica Tucak

"Pogreške su rezultat onoga što ste napravili dobro ili niste napravili dobro u prijašnjoj fazi. Nažalost, na prvenstvo smo otišli s puno neriješenih problema, ozljeda, bolesti, otkaza i sve to nije bilo dovoljno za napraviti dobar rezultat. Ako bilo tko od ljudi koji vode Savez i koji su me postavili na izborničku poziciju smatra da je problem u Ivici Tucku, problem je riješen ovog trenutka", zaključio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo