PREMINULA MLADA RUKOMETAŠICA EMA GROZNICA (19) / 'Uvijek si bila nasmijana i vesela. Zaigrat ćemo opet na nekom boljem mjestu'

Image

Oprostili su se i iz Ženskog rukometnog kluba Brod iz Slavonskog Broda

20.6.2021.
22:52
VOYO logo

Tužne vijesti za hrvatski sport. Rukometni klub Trešnjevka objavio je u nedjelju na svojim društvenim mrežama, kako je preminula njihova mlada rukometašica Ema Groznica (19).

"U dubokoj boli i žalosti javljamo kako je jučer nakon kratke i teške bolesti preminula naša igračica, suigračica i prijateljica Ema Groznica. Bog sebi bira najljepše anđele", napisali su iz Trešnjevke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Groznice, koja je inače bila i studentica Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, su se oprostili i iz Ženskog rukometnog kluba Brod iz Slavonskog Broda:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napustila nas je naša Ema, naš Virus. Uvijek nasmijana i vesela. Putujući svaki vikend iz Iloka za Slavonski Brod pokazivala je koliko je bila velika i snažna njezina ljubav prema rukometu. Iskrena sućut obitelji Groznica od trenera, igračica i uprave ŽRK "Brod. Prerano si nas napustila! Zaigrat ćemo ponovno na nekom boljem mjestu", poručili su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo