KARLOVIĆ SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: / 'Nole je najveći svih vremena!'

Image

Srpski tenisač Novak Đoković osvojio je u nedjelju Roland Garros i tako napokon kompletirao sve naslove s turnira Grand Slam kategorije.

6.6.2016.
12:25
VOYO logo

Roy Emerson osvojio ih je jednako toliko, Rafael Nadal i Pete Sampras dva više, a uvjerljivo najbolji i dalje je švicarski teniski majstor Roger Federer koji je na turnirima Grand Slam kategorije slavio 17 puta. Uzmu li se u obzir Đokovićeve godine (29), konkurencija koje baš i nema i blistava forma, uopće nije nemoguće da Đoković jednoga dana prestigne Federera na tom popisu.

Za mnoge bi to bio krajnji dokaz da je dominantni srpski tenisač i najbolji svih vremena, a čini se da Ivi Karloviću takvo što i nije potrebno. Naime, nakon što je Đoković osvojio turnir u Parizu, hrvatski tenisač poslao je poruku u kojoj je napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nole je uistinu najveći svih vremena!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Goat', u ovom kontekstu ne označava kozu već je skraćenica za "Greatest Of All Time" što je ipak konstatacija zbog koje se na službenom Twitter-profilu Karlović našao na udaru mnogih, posebice Federerovih navijača koji su mu zamjerili napisano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo