STIGLE NOVE SNIMKE BURNOG SLAVLJA TENISAČA: / Marina Čilića u ovakvom izdanju još niste vidjeli

Image
Foto: Screenshot

Tenisači se u ponedjeljak vraćaju u Zagreb, gdje im je od 15 sati organiziran svečani doček na Trgu bana Josipa Jelačića.

26.11.2018.
8:24
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska teniska reprezentacija osvojila je posljednje izdanje Davis Cupa pobjedom nad Farncuskom u Lilleu s ukupno 3-1. Povijesni bod Hrvatskoj donio je Marin Čilić.

"Ovo je nevjerojatan uspjeh. Za mene jako emocionalan, mi smo prvaci svijeta! Fenomenalan kraj ovog savršenog vikenda!.Ponosan sam na svoj nedjeljni nastup. U prvom setu nisam bio najbolji, bio samo malo izvan ritma, a Pouille je igrao stvarno dobro. Baš smo komentirali da je u prvom setu išao na sve ili ništa, kao da igra peti set. No, ja sam nakon dobivenog tie-breaka igrao sve bolje i bolje", poručio je Čilić poslije pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dočekali priliku

"Da nismo vjerovali, ne bismo ovo ostvarili. Nakon poraza u finalu 2016. godine, sljedeće se godine u 1. kolu nismo okupili u najboljem sastavu i ostali smo u Svjetskoj skupini tek nakon pobjede u Kolumbiji. Znali smo da ćemo, ako ove godine ostanemo zajedno, dobiti novu priliku za lov na naslov. Imali smo na okupu pravi 'dream team', zahvaljujem dečkima što su u sve ovo uložili svoj trud i vrijeme. Znam da im nije bilo jednostavno. Na kraju smo ipak došli do cilja", rekao je izbornik Željko Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon proslave na terenu uslijedila je fešta u svlačionici, a potom i s navijačima. Čilić i društvo podijelili su svoju radost i s fanovima putem društvenih mreža, a kako je sve izgledalo vidljivo je na brojnim snimkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo